Skrøbelev Gods valgt til X-Factor 2011 bootcamp

Det klassiske Skrøbelev Gods på Langeland i det Sydfynske Øhav er af DR blevet valg som location for X-Factor 2011’s Boot Camp.

X-Factor 2011 ruller over skærmen allerede fra 1. januar 2011 på DR1 med de auditions, der blev optaget i oktober måned.

Herefter har DR løbende optaget X-Factor 2011 Boot Camp på godset med de 3 forskellige kategorier. Pernille Rosendahl, Cutfather og Thomas Blachman har prøvet kræfter med de håbefulde talenter.

Det forventes, at Thomas Blachman i denne omgang skal have grupperne, da han tidligere har haft solister både over og under 25 år.

Pernille Rosendahl har tidligere haft solister over 25 år, og derfor forventer man, at hun får tildelt talenterne under 25.

Det efterlader den nye mand på holdet, Cutfather, med solister over 25 år.

Om godset

Skrøbelev Gods er en atmosfærefyldt herregård, der egner sig både til et romantisk weekendophold, en forlænget weekend som herregårdsferie eller fx til et bryllupsarrangement.

Godset har også mulighed for at arrangere jagtophold eller golfferie.

Planlægger du at tage til Langelandsfestival, er Skrøbelev Gods også en oplagt mulighed, hvis du ønsker en luksusovernatning i stedet for de ofte lidt primitive festivalforhold.

Skrøbelev Gods
Skrøbelev Hedevej 4
5900 Rudkøbing
Tlf. 6251 4531

2 svar til Skrøbelev Gods valgt til X-Factor 2011 bootcamp

  • Susanne Hansen skriver:

    Skrøbelev Gods er en lille “hide away” perle, som vi tilfældigt fandt i vor søgen på et romantisk weekendophold.
    Og det er helt sikkert at både dommere og deltagere vil blive glædeligt overrasket ved at skulle opholde sig et par dage på dette smagsfulde sted – hvor det samtidig oser af atmosfære.

  • Vi har længe søgt efter et egnet gavekort til mine forældre. De er slet ikke til den nymodne minimalistiske trend – men elsker der imod det mere traditionelle.
    På Skrøbelev Gods fandt vi den klassiske stil med imponerende stuklofter og fortryllende suiter med store og lyse en-suite badeværelser.
    Mine forældres romantiske weekendophold var så stor en succes, at de har reserveret plads igen til et nyt luksus ophold sammen med et vennepar fra Aarhus, der blev vældig begejstret over omtalen af herregården. Specielt vinsmagningen i den rustikke vinkælder med vinmontre af guldbelagt smedejern var noget de kunne ønske sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *